The one and only: Kim Kardashian

Kim Kardashian behöver nog ingen närmare presentation då hon syns i media dagligen runt om i världen. Paparazzis älskar henne och hon pryder flera omslag av skvallerblaskor varje dag runt om i världen. Kim kommer från en stor familj, hon har tre stycken helsyskon från sina föräldrars Kris Jenner och Robert Kardashians äktenskap som varade mellan 1978-1991 då de skiljdes och Kris samma år gifte sig med Bruce Jenner i dag Caitlin Jenner efter ett könsbyte. I deras äktenskap så föddes Kims två halvsyskon Kendall och Kylie Jenner. Bruce hade också fyra barn sedan tidigare som då blev Kims styvsyskon. Bruce och Kris skilde sig förra året.

Kim har inte alltid varit känd utan i början så syntes hon mest för att hon umgicks med Paris Hilton och lite senare så läckte även en sexvideo ut med henne och dåvarande pojkvännen Ray J. År 2007 så blev det dock fart på Kims karriär då hon debuterade i den mycket kända och populära dokusåpan Keeping up with the Kardashian som handlar om henne och hela hennes familj. Dokusåpan som pågår än i dag var starten till Kims karriär som fotomodell, tv-personlighet och skådespelerska. Men framförallt så är hon en modeikon och det ska vi ju såklart fördjupa oss lite i.

Kim är världskänd för sina kurvor och hon fullkomligt älskar att framhäva dem.  Hon är känd för att utmana och våga ta egna vägar och är absolut inte rätt för att ta ut svängarna lite och visa ganska så mycket hud eller vad sägs om denna:

Många säger att det är tack vare Kim som det numera är mer ok med kurvor. Den rådande trenden just nu är att vi ska ha en rejäl rumpa, smal midja och stora bröst. För några år sedan så var så smal som det möjligen gick att bli på modet, helst size zero. Dessa kroppsideal kommer och går och representerar absolut inte något som vi ”vanliga” människor ska sträva efter, för då lär vi nog ta till både kniven och sprutorna då de flesta har fixat sig hos plastikkirurger.

Men åter till Kim och hennes kläder. Hon fullkomligt älskar exklusiva märken som Lavin, Chanel, Dior och Gucci och ses sällan bära samma plagg två gånger. På modevisningarna så har hon en given plats på front row och designers slåss om att hon ska bära just deras märke. Kim är också proffs på att marknadsföra sig själv på sociala medier och har flera miljoner följare och anhängare.

Vi tycker att det är lika spännande varje gång som Kim går på premiärer eller modevisningar. Vad ska hon ha på sig? Hur ska hon chocka oss denna gång? Hon är lite som Societetens Lady Gaga och vill gärna vara den som lyser starkast i strålkastarljuset. På senare tid har hon också börjat matcha sin lilla dotter North med sina egna kläder och fick enorm kritik då hon klädde sin lilla två-åring i svart spets. En kritik som vi håller med om, det var väl onödigt.