Eliteladies hetaste produkttips! Skönhet!

Att hitta rätt I djungeln av skönhetsprodukter är inte lätt och ofta så går man på rätt så många nitar innan man hittar rätt. Vi tänkte därför försöka att guida er rätt på en gång genom att lista produkter som är bra. Vi börjar med hudkrämer för ansiktet:

CLINIQUE är mästare på hudvård, deras Superdefense Daily Defense Moisturizer med solskyddsfaktor 20 är en riktigt bra dagkräm som funkar ypperligt som bas under sminket. Konsistensen känns riktigt lyxig och härlig och den är dryg och räcker länge. Dessutom så får man det där härliga glowet som är så eftertraktat. Krämen kostar 395 kr och går att köpas på Kicks, Åhlens eller beställas via internet.

DERMALOGICA Active Moist är en oljefri kräm som passar särskilt bra till dig som har en liten fetare hy eller blandhy. DERMALOGICA har blivit hyllade för sina fantastiska hudvårdsprodukter och används och hyllas av flera kändisar, bl. a Carolina Gynning. Och vi förstår varför, detta är en fantastisk kräm. Den kostar ca 419 kronor och går att köpa på Åhlens och Kicks.

Också har vi även en budgetvariant att bjuda på. En personlig favorit faktiskt och det är Olay Double Action dagcreme från Oil of olay, en väldigt prisvärd och bra dagkräm som funkar utomordentligt bra under sminket eftersom den snabbt absorberas av huden utan att lämna någon fet hinna kvar. Dessutom så skyddar den mot solen och är tillgänglig i de flesta dagvarubutiker. Runt 65 kronor ligger prislappen på, som hittat.

Detta är ju förstås väldigt individuellt vad man själv tycker och upplever, jag som exempelvis älskar doften av Oil of olay krämen, men det betyder ju inte att alla andra gör det. Är man känslig för lukter så kanske det är bättre att välja parfymfria krämer från apotek. De två översta ansiktskrämerna har nominerats till Elle Awards för att de är så effektiva och gillas av väldigt många, vi kan nästan lova att det är två säkra kort.

För dig som har en problemhy som lätt blir irriterad, fet och rodnar så är DERMALOGICA det självklara valet för dig. Krämen både lugnar huden plus att den gör den mindre fet. Den är ju dessutom dryg och räcker länge, så väl värda investerade pengar. Har du en liten torrare och finare hy/bland hy så är CLINIQUE väldigt bra, den smörjer utan att det känns fett som det ofta kan göra med krämer för torrare hy. Den här tillför istället fukt och på så sätt återfuktar huden naturligt. De som har torr hy är dessutom känsligare för solens strålar och det är därför det också är så bra att det är hela 20 i solskyddsfaktor.

Vi kommer att tipsa om fler produkter i framtiden, vi vet att många har problem att hitta det bästa pudret eller Foundation. För att inte tala om bra och hållbara läppstift och maskaror. Så mer råd och tips kommer att komma inom en snar framtid så håll utkik.